Description for image 2Description for image 1Description for image 3Description for image 4Description for image 6Description for image 5

e-Ügyintézés

Községi Sportegyesület

Képviseli: Bujdosó István Ferenc

Célja:
A sportegyesület célja a rendszeres sportolás, versenyzés, testedzés, az egészséges életmód iránti igény felkeltése, feltételeinek biztosítása. A sportegyesület gondoskodik tagjai rendszeres testedzéséről, versenyeztetéséről, elősegíti  a működési területen a nevelési-, oktatási intézmények tanulóinak, valamint a felnőtt lakosságnak a sporttevékenységét.
A Községi Sportegyesület Soltszentimre, 1989-ben került bejegyzésre, a labdarugó szakosztály  azóta működik, versenyszerű tevékenységet folytat. A megye III. osztályú bajnokságában vesz részt. Az Egyesület 59 taggal, vezetőséggel és 28 igazolt felnőtt labdarúgóval tevékenykedik. Munkájuk során nagy hangsúlyt helyeznek az utánpótlás nevelésére, már az óvoda nagycsoportjától figyelemmel kísérik a labdajátékokat kedvelő gyermekeket és igyekszenek a futball világa felé vezetni.  Az Egyesület edzője rendelkezik „B” licences edzői jogosítvánnyal. A felnőtt csapat őszi-tavaszi lebonyolítású bajnoki rendszerben vesz részt. Ez évi közel 40-50 mérkőzést jelent, az előkészületi és a kupamérkőzésekkel együtt. Ennek minimálisan fele hazai pályán zajlik. A felnőtt csapat eddigi legjobb eredményét a 2004-2005-ös bajnoki szezonban érte el, a 3. helyezéssel és ugyanakkor a csapat játékosa lett a gólkirály. Minden bajnoki szezonban az első 7 között végeztek.
 Az Egyesület feladatának tekinti, hogy településünkön minden korosztály számára biztosítsa a sportolás lehetőségét, mely az egészséges életmód elengedhetetlen feltétele, az eddig elkezdett munkát szeretnénk tovább folytatni.
Sajnos működésünk anyagi feltételeinek előteremtése komoly feladat, hiszen már a működés is jelentős költséggel jár, fejlesztésre alig fordíthatunk. A szponzoroknak, támogatóknak köszönhetően a működés fedezetét biztosítani tudjuk.

Önzetlen felajánlást az alábbi számlaszámra szívesen fogadunk:
52500020-13000017 (Rónasági Takarékszövetkezet)